8/11/2013

kohti ääretöntä, ja sen yli

DSC_0121DSC_0123DSC_0125DSC_0129DSC_0132DSC_0140

En voinu vastustaa noita uusia neonväristabiloita ! Koulujen alku masentaa mua niin paljon että yritän edes materialismin voimalla valmistautua henkisesti motivoitumaan. Kaupassa mä pystyin sieluni silmin näkemään, kuinka mä ihanilla väreillä ja kauniilla käsialalla kirjotan muistiinpanoja maailman suloisimpaan Disney-prinsessavihkoon, ja kuinka mä olisin niin motivoitunu opiskeluun ja lukemiseen. Nojaa, todellisuus varmaan iskee heti ekalla kouluviikolla kun oon jo sotkenu mun kaikki vihot ja koulu tuntuu ylivoimaselta. Muistiinpanojen seassa on hauskoja Disneyrepliikkejä joille hihittelen yksin kun opetus ei kiinnosta.

Oikeestaan musta on tullut niin lahna kesällä, että ihan hyvä että tähänki merimakkaraan saadaan välillä liikettä ja vipinää. Mun 'I need to lie down' asenne vois pikkuhiljaa muuttua vähän sporttisempaan suuntaan, vanhoja ajatellen ja ihan sitäkin että oon koko kesän eläny suklaalla ja poppareilla. Koulujen alku tuli toisaalta ihan oikeeseen saumaan, parikin viikkoa lisää tätä niin olisin saanu sepelvaltimotaudin ja diabeteksen.

Ihanaa koulun alkua ja tsemppiä syksyyn 

10 kommenttia:

 1. Voi perkele taas se alkaa, mää en ihan oikeesti halua.... :'( Ihanku oisin vieläkää henkisesti selvinny viimevuodesta ni uutta pukkaa!
  Huomenna nähään siis (oon se jolla on isoimmat silmäpussit ja joka itkee kuuluvimmin) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iina tsemppiä :D mustaki tuntuu etten kertaakaa ees ehtiny nukkuu oikeesti niin pitkää ku halusin, aina ku joku herätti liian aikasin ni aattelin vaa et no kyl sitä ehtii mut tää koulun alku tuli ihan puskista !! eikä kertaakaa ollu niin lämmin et olisin ees uskaltautunu ulos, kyllähän se 25 astetta on viel liian kylmä rantasää... mihin tää kesä hävis ?!

   Poista
  2. No niimpä!! Loma meni iha jossai horroksissa ja mietin vaa aina et 'kyl tätä lomaa viel on ja ehtii tehä kaikkee' ja nyt ei sit ookkaa?!

   Poista
  3. älä !! ihan sama mulla, en tiiä miten tästä selvitää..

   Poista
 2. Anonyymi8/12/2013

  olitko eilen ideaparkissa?

  VastaaPoista
 3. Ihania värikkäitä koulutarvikkeita:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on joo (: toivotaa et näitten voimalla jaksais !

   Poista