8/08/2013

Italian tuliaisia

DSC_0106DSC_0091DSC_0115

Tulkaa joku auttamaan noiden suklaiden ja lakujen kans, musta tuntuu että oon tänä kesänä hukkunu suklaaseen ja herkkuihin ! Aina kun oon saanu edelliset suklaat syötyä, joku tuo tuliaisiks kauheen kasan lisää (ei sillä etteikö suklaa maistuis, vaan sillä että maistuu liiankin hyvin aina kun sitä on). Toisaalta kiva että koulujen alkaessa ja sen tuoman masennuksen aikana on suklaata mikä auttaa kaikkeen, mutta oon syöny kesän aikana itteni melkein hengiltä :D Odotan ihan sikana uutta vuotta, mulla alkaa sillon taas vuoden karkkisuklaalakko, mikä tulee enemmän kun tarpeeseen. Oikeesti musta on ihana olla taas kohta vuos ilman karkkia ja suklaata !

Iskä ja äiti toi suklaiden lisäks Roomasta mulle Guessin laukun, toi on niin ihana ! Se on hyvän kokonen (tosin mä oon tunnettu Maija Poppasena, kun saan pieniin laukkuihin mahtumaan niin paljon kaikkea ilman että laukku näyttää edes täydeltä) ja rakastan tota korumaista hässäkkää tossa edessä. Laukkuvalinta oli kyllä ihan täydellinen äitiltä ja iskältä (:
Mitäs te tykkäätte laukusta ?

Kävin myös virossa ekaa kertaa tänä juhannuksena, ja muistoks reissusta Santerin äiti osti mulle Nomination-koruun viron lipun. Mulla on tapana kerätä siihen kaikkien maiden liput missä oon käyny, joten toi oli tosi kiva yllätys !

16 kommenttia:

 1. Upea tuo laukku! :)

  saarukka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Todella hieno tuo laukku, sopii moneen tilanteeseen mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana laukku, mun unelma! Haluun kans! :D

  VastaaPoista
 4. Tää blogin ulkoasu on ihana, jotenkin heti kun avasin tän, tuli paljon pirteämpi olo :D upee laukku ♥

  VastaaPoista
 5. kiva blogi sulla c:

  http://mylife-lottaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. kiva laukku !! :)

  http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tosi nätti toi laukku! :)

  http://ajatusleikkini.blogspot.fi/

  VastaaPoista