11/07/2012

oh, my hair

DSC_0782DSC_0789
Paras hiuslakka, tuoksuu hyvältä ja pitää hyvin. Maksaa aika paljon mut ostan aina tarjouksesta kun saa 2 yhen hinnalla. Tota muotovaahtoo käytän, laitan sitä aina kosteisii hiuksii ennenku föönaan ni mun hiuksist tulee kivat. 
DSC_0784DSC_0785
Vasemmalla hoitosuihkeet, toinen rakennekorjaava ja toinen värjätyille hiuksille. Oon addiktoitunu noihin, suihkutan niitä aina ku noi pullot osuu silmii. Oikeella lämpösuojat, pinkki pullo on suoristava ja lämpösuojaava, ja toinen on pelkkä lämpösuoja. Tykkään molemmista ! Pinkissä huono puoli on et se suihkuttaa vaa yhtee kohtaa tahmeen läntin joka ei kuivu. En vieläkää osaa suihkuttaa sitä oikein.. 
DSC_0788
Wuhuu, englannista ostin 3 pulloo kuivashampoota £2 :D Haisee ehkä vähän tunkkaselle mut pikkuvikoja.. 
DSC_0791
En oo pitkään aikaan käyttäny vahaa, mut silloin ku käytin niin käytin tätä. Purkki kestää jokapäivästä käyttöö yli vuoden, ja muutenkin laatu on tosi hyvä.
DSC_0814DSC_0815DSC_0809
Sit kiharrin, suoristusrauta ja hiustenkuivaaja. Oon yrittäny viime aikoina olla käyttämättä näitä, koska hiustenkasvatusprojekti menossa. Fööni on paras laite ikinä, johdon voi kelaa tonne sisää ja pinkki on kiva väri ! Kiharrin on kans ihana, rakastan kiharoita. Suoristusrauta nyt on mikä on, kyllähän se suoristaa mutta haaveilen ihan kunnon raudasta. 

4 kommenttia:

 1. Oi tosi kiva blogi!!:) sait uuden lukijan!:)

  VastaaPoista
 2. tosi kiva postaus! :-) toimiiks toi rakennekorjaava hoitoaine hyvin?

  http://prettythings-anni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. kyllä se mulla on hyvin toiminu, kesällä ei ollut varmaan yhtään kakshaarasia ym. hiukset oli parempikuntoset kun alotin käyttää tota. kesällä mun hiukset "kasvokin" nopeemmin kun en lämpökäsitellyt niitä ja käytin tota, ku ei ollu kuivia ja halkeilevia latvoja.

  VastaaPoista
 4. kiva tuo sun banneri! :)

  http://mamitun.blogspot.fi/

  VastaaPoista