10/18/2012

näistä lauseista en niin kovasti tykkää

IN FB:

Jos olen sinulle edes 0.0001% tärkeä, tykkää tästä !!!!1!1!
ANTEEKS ?

Facebookissa olemme kaikki kavereita, tykkää jos oot nähny mut livenä !
MITÄ ?! Ootsä sokee vai etkö ite pienissä aivoissas osaa pähkäillä ketä oot nähny ja ketä et ?

Saldo loppu, soitelkaa tai puhukaa tääl (:
Ei kiitos, mulla ei oo sulle asiaa.

Angstipostaukset tyylillä: 'Eikö kukaan enää välitä ?' 'Lahti on paskanpuhujien ihmemaa..' Tän kruunaa välittävien, ihanien ystävien huolestuneet kommentit 'kulta mitää !' 'kerro !' Oikeesti. Kiva että huomiohuoraat facebookissa, ja mussa herättää hilpeyttä se et haluut kertoo sun ongelmas mulle ennenku näille sun tosifrendeille.

MUUT:

Oot kyl kertonu ton jo miljoona kertaa.
Vittu, jos oon riemuissani kertomassa jotain tosihyvää juttua, etkö voi suoda mulle sitä iloo että saan kertoa sen taas kerran ? Kyllä mä tiedän että oon selittäny sen ihan jokaiselle joka tilanteessa, mutta musta mun jutut on vaan niin hyviä että olkaa ny kilttejä ja kuunnelkaa loppuun.

Lauseet johon viljellään sitä vittua yliliikaa: VITTU MITÄ VITTU SULLE VITTU KUULUU VITTU ?
Joo-o, kiroilen välil itekki, mut englannis meinas mennä hermo ku kaks lissuu kulutti tota sanaa ihan huolel. Kaveri meinas pitää niille puhuttelun et tietääkö ne mitä se vittu ees oikeesti tarkottaa, olis ollu hauska kuulla vastaus ! Sit myös piilovittuiltiin niille, aina ku ne sano et joku on niin vitun helmi ni samainen kaveri sit rupee kiljuu kovaa äänee et EMMÄ TIENNY ET SIELLÄ SEMMONENKI ON ! haha.

Demissä 'En tiiä pitäiskö mun suuttuu täst, apua !' Haloo ihmiset. Suutu tai oo suuttumatta, jos et ees tiiä pitäiskö suuttuu ni tuskin kannattaa ? Mun mielestä naurettavaa mennä demiin avautumaan siitä, kuinka sun iki-ihana hanipuppeli on vetänyt sua turpaan etkä tiedä pitäiskö sun suuttua siitä. Järki käteen ja hanki oikeesti jostain muualta oikeeta apua, demissä saat vaan trollikommentteja niskaas. Tosin jos demi on se paikka missä saat rohkeutta suuttua tai olla suuttumatta asioista, niin mikäs siinä, mulla on hauskat perjantai-illat kun luen demistä ihmisten ylitsepääsemättömiä parisuhdeongelmia. Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaset...

Mitkäs lausahdukset saa teijät nauramaan/itkemään/ärsyyntymään ? Kerro se mulle !

11 kommenttia:

 1. Toi huomiohuoraaminen on niin ärsyttävää.. Ensin laitetaa fb et "elämä on perseestä" tmv ja sit ku joku kysyy et mikä on ni sit vastataa et "en kerro, yksityisasia" en vaan ymmärrä et mikä siinä on :D

  VastaaPoista
 2. samalla linjalla ollaan noiden kanssa. Lisäks pistää raivostuttaan kun jonkun ihquteinin pitää laittaa jokaseen fb:n kuvaan siihen tekstiks "ilman meikkii!" sit joku tulee laittaa heti "oi vitsit, kauhee missi!!<33 kauneeeinn<3<3<3<3" :D

  VastaaPoista
 3. Mua rasitata fb:ssä ne hyvälaatuset ja iha normilaatusetki kuvat mihi laitetaa jotai ''fb raiskaa laadun ♥'' ''laatu 10 XD'' ARRGGH!

  VastaaPoista
 4. Sun tekstit saa mut hymyilemään :)

  janinastyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. sul on tosi kiva blogi, tykkään sun teksteistä tosi paljon! naurahdin tällekin (; ja sulla on ihanat hiukset!

  VastaaPoista
 6. Noi on kyllä just niin rasittavia faces tollaset "itkisitkö jos kuolisin??? paina tykkää!" :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi10/21/2012

  Tälleen ihan BTW kysyn että luetko tota Let´s fake it blogia? Sun blogi on hyvin saman tyylinen ja huomaan että oot iältäs nuorempi etkä kykene suhtautumaan asioihin samalla tavalla kuin esimerkiksi kakskymppiset jo kotoa muuttaneet. Mutta ikäisekseks kirjotat hyvin ja osaat valita aiheet hyvin:)

  VastaaPoista
 8. mulle tuli alus aika paljon kommenttii just tost et mun blogi muistuttaa sitä, mut ei mun tarkotus oo matkia, en haluu pitää sellasta perus lifestyleblogia koska ei mun elämä oo tarpeeks mielenkiintonen ja tykkään enemmän kirjottaa. kyl mä lueskelen sitä satunnaisesti (:

  VastaaPoista
 9. "Ette ikinä usko mitä on tapahtunut..." ja sitten kommenteissa ei varmasti voi kertoo mitä on tapahtunut, tääkin on kyllä sitä huomiohuoraamista. Niin ärsyttävää.. :D

  http://the-nomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Hahah ihan huippu postaus tämä, ja kaikki totta! :-D

  http://m-a-r-j-a.blogspot.fi/

  VastaaPoista