8/16/2012

how u doin ?

Aattelin vähä jutskailla kuulumisia, tiiän et ootatte ku kuuta nousevaa näit mun huikeit postauksii ja varmasti palatte halusta kuulla mitä mulle kuuluu !! no jos ei, ni kerros kommentilla mitä sulle kuuluu koska mua kiinnostaa.

Tilipäivä oli eilen ja otin tilipäivää varaslähön, kun jo maanantaina tilasin mulle järkkärin ! Oon haaveillu siit jo kauan, ja järkkärikuume nous tänä kesänä niin yltiömäiseks et kesätyörahat meni sit siihen. Nikonin runko ja Tamronin superobjektiivi, oujee (: Häpeen perseeni irti, jos ikinä joudun käyttää automaattii, vittu sentää järjestelmäkamera ni eiköhä sit hyödynnetä sitä ? Poikaystävä tietää kaikki supertoiminnot ja on muutenki niin kameranörtti, ni se lupas heti opettaa mutki sellaseks.

Sit mulla alko lukio, mitä oon oottanu jo kolme vuotta. Ja kyl mun mielest kannatti oottaa, vaik lukio ei ookkaa sellast taikinaterapiaa mitä koulu on ni mun mielest lukion kuolettavantylsät tunnit on silti parempi vaihtoehto homeiselle peruskoululle. Ja maailman ihanin lukiokalenteri korvaa senkin, että mua vainoova ussanope peruskoulusta vaihto sopivasti lukioon opettaa ussaa. Mut wou, siin kalenteris on alennuskuponkeja just hyvii mestoihin ! henkkamaukalle, raxiin ja subiin... Mähän oon noiden kaikkien superkuluttaja, ihme etten oo saanu porttikieltoo raxiin ku oon syöny koko paikan vararikkoon. Ehkä ens kalenterii ne laittaa viel mäkin ja arnoldsin kuponkeja, olis helmee !

No, sun vuoro kertoo mites sulla menee ?

2 kommenttia:

  1. Oi tosi kiva banneri + tykkään ulkoasusta :)

    http://two-hundred.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kirjotat tosi kivasti :)

    janinastyle.blogspot.fi

    VastaaPoista