1/15/2014

Lontoon tuliaisia

DSC_0194
Mä ostin kesällä Victoria's secretiltä tämmösen hajuveden, ja suomessa huomasin että sen pullon mekanismi on jumissa eikä toiminut. Äiti kävi nyt lontoon reissulla vaihtamassa sen uuteen ! Mulla oli onneks kuitti ja pakkaus tallessa, ja vaihto sujui vissiin hyvin ja ilmaseks sai vaihdettua (:
DSC_0196DSC_0201DSC_0202DSC_0203
Lisäks mä toivoin tuliaisiks poskipunan, meikkivoiteen ja kasvovoiteen, koska kaikki ne oli ihan lopussa. Lisäks äiti osti ripsivärin, mikä oli tosi hyvö juttu koska sinä aikana kun äiti oli lontoossa niin mun ripsarin suti-varsihässäkkä katkes sinne pullon sisään :D 

Vanhojentanssit tulee kovaa vauhtia ja olis niin hirveesti tekemistä, ettiä kampaus, sovittaa kengät ja miettiä vähän koruja.. Kauheeta miten nopeesti aika menee ! Koulujen alussa mä vielä rallattelin ilosena kuinka paljon aikaa vielä on ja ei tarvii miettiä vielä, ja nyt yhtäkkiä vanhoihin on enää kuukaus ja niiden miettimisen lisäks kaikki muut kouluhommat kaatuu niskaan. Wanhat, missä vaiheessa teillä on kaikki suunnitelmat ? Ex-wanhat saa/pitää myös kertoo vinkkejä ja kokemuksia, mokia ja mitä tahansa ! Näin jo yks yö untaki, että multa oli kaikki tanssiharkat menny ihan ohi ja olin sitten ainoo joka ei osannu tanssia. Lisäks voin sieluni silmin nähä, kuinka kompastun mun mekkoon ja lennän kaaressa turvalleni, mekko repee päältä ja vaikka mitä.. 

Koulujuttujen tekeminen ei suju enää ollenkaan, musta on vaan niin paljon kivempaa pelata Candy crushia ja päivitellä instagramia, josta mut muuten löytää nimellä nooraemiliaea. Joku sitä jo kysykin (: 

Mites teijän vuosi on alkanut ?

4 kommenttia:

 1. Kaadutaa wanhoissa sitte tyylikkäästi yhessä ja aiheutetaa kaaos ;)

  VastaaPoista
 2. joo ! siitä tulee hienoo (:

  VastaaPoista
 3. Kengistä, kato sellaset kengät, että pysyt oikeesti tanssimaan niissä ja ota ne tanssitreeneihin mukaan, jotta saat ajettua ne sisään. Jos sulla on rakot jaloissa ekan illan jälkeen perjantai on ihan helvettiä. Muista ettei kukaan edes katso sun kenkiä, sillä mekko peittää ne. Älä huoli tansseista. Ootte treenanneet ne niin monta kertaa läpi, että kyllä ne sieltä muistin perukoilta tulee. Jos ei, sun pari muistaa jotain, mitä sä et. Jos ei, kopioi muita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti vinkeistä ! meinasin et voin ihan hyvin tanssii vaikka akrotossuissa, just ku niit ei kukaa nää ja en ainakaa liukastu..

   Poista