11/03/2013

Palmitos park

DSC_0423DSC_0442DSC_0445DSC_0446DSC_0461DSC_0477DSC_0486DSC_0509DSC_0493DSC_0523DSC_0527DSC_0567DSC_0588DSC_0617DSC_0620DSC_0626DSC_0631DSC_0651DSC_0658DSC_0686DSC_0688DSC_0705DSC_0715

Me käytiin myös eläintarhassa, mikä oli melkein jopa London zoo:ta parempi ! Paikka oli ihan syrjässä keskellä ei mitään, mietittiin jo kun ajettiin keskellä erämaata että onko siellä edes mitään eläintarhaa olemassakaan. Eläintarha oli kuitenkin ihan huippu, siellä oli paljon kaikkea mitä ei Lontoon eläintarhassa ollut, mm. delfiini- ja papukaijanäytös, kaktuspuisto ja sellanen ihana kukkatalo. Aquarium ja perhostalo oli kuitenkin Lontoossa parempia, Palmitos parkin perhostalossa oli ehkä kolmea erilaista perhosta (niistä kuvia seuraavassa postauksessa vielä). 

Palmitos park oli tavallaan kahen vuoren välissä, ja tykkäsin siitä että eläintarhassa oli selkeä reitti mitä pitkin kuljettaessa näki kaiken, kun taas Lontoossa kaikki oli ihan sekasin kaikkialla ja piti juoksennella vähän väliä takaisin ja kääntyy jotain muuta reittiä että näki kaiken. Palmitos parkissa reitti nous välillä vuorelle, mistä oli tosi upeet maisemat ! Eläimiä tuolla kuitenkin oli vähän suppeammin mitä Lontoossa,   mutta olin kuitenkin niin haltioissani ja kuvasin varmaan joka ikisen kukan mitä eteen tuli, ja musta oli tosi kiva että siellä oli ihan kukille omistettu talo missä sain kuvata kukkia sydämeni kyllyydestä :D

Oli tosi ihana päivä, tykkäsin ihan hirveesti tästä paikasta ! Kannattaa ehdottomasti käydä jos Gran Canarialle eksyy (:

23 kommenttia:

 1. Mäki oon käyny tuolla!! :D Mut se perhostalo oli hirvee ku muistaakseni sen läpi oli pakko mennä ja mä pelkään perhosii kuollakseni XD Mut hienoi kuvii niinku aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D mä taas meinasin lontoos saada sydänkohtauksen, ku menin yhen puun lähelle ja käännyin ja mun pään vieres oli mun pään kokosii perhosii !!! ei perhosten kuulu olla niin isoi, ne oli iha hirveitä :D mut kiitti ! (:

   Poista
  2. Herranjumala XD oisin varmaa kuollu tollasessa tilanteessa!!

   Poista
 2. MÄ OON OLLU TUOLLA KANSSA! :D ihan huikee paikka!! :D

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/2012/07/gran-canaria-2012-part-22.html
  tuolta löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. jään seuraamaan :D

   Poista
  2. Oi vitsi, käyn kattoo sun postauksen ! ja kiitti (:

   Poista
 3. Iihana ulkoasu! ja tosi hienoi kuvii :)

  VastaaPoista
 4. upea blogi!! ja ihania kuvia! Pakko oli liittyä :)

  http://bymarika.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. No voihan matkakuume, tää nyt ei ainakaan tilannetta paranna missään määrin :D itekki oon käyny gran canarialla ja arvaa kuinka paljon mä sinne tahtosin näitä kuvia kattoessa :D
  http://storiesofmylife-t.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, vaikka mäki just tulin ni silti mulle tulee uus matkakuume ku postailen näitä tänne :D

   Poista
 6. upeita kuvia! mä tänään just kattelin omia matkakuvia ja täytyy kyl myöntää että alkaa jo mieli tehdä jonnekin lämpimään, tää kanaria vois olla yks vaihtoehto!

  VastaaPoista
 7. siis vau mitä kuvia sulla ! :)

  http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Mahtavia kuvia ja tosi sievä ulkoasu tässä sun blogissa :3

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Näyttääpä ihanalta! Tässä tulee ihan hirmuinen matkakuume, vaikka sellanen mulla on ympäri vuoden :D

  VastaaPoista