11/12/2013

Every day, the sun comes up again

DSC_0899

Viime päivinä mun on pitäny tulla postailee teille vaikka mitä, mut mikään mun suunnitelmista ei oo onnistunu ! Yritin kuvata ostoksia, mutta kuvissa vaatteet ei päässy oikeuksiinsa, eikä videopostausta ostoksista oo ollu aikaa kuvata. Sunnuntaina riuhdoin tiistaina kotiutuneen Wanhojenmekon päälle, ja yritettiin äitin kans kuvailla sitä, tosi huonolla menestyksellä. Illalla pimeessä huoneessa keltasten halogeenilamppujen kanssa ei ollut mikään paras miljöö kuvata..

Mulla on kuitenkin jotain kuvia parilta viime viikolta julkasematta, mutta niistä olis tullu niin sekanen postaus ettei jotenki miellyttäny tunkee kaikkia kuvia samaan postaukseen. Vai kiinnostaisko jotain semmonen sekanen 'puhelinkuvia ja oikeita kuvia kaikesta tapahtuneesta' -postaus ?

Ens viikolla mulla alkaa koeviikko, ja aattelin että käsken äitiä takavarikoimaan mun koneen koko koeviikon ajaks, että saisin ees vähän luettua (=katsoa rauhassa frendejä ja catfishiä koko koeviikon). Lisäks mun pitäis lukee Tuntematon sotilas heti ensimmäiseen kokeeseen. Pari kuvistyötäkin on rästissä, kunnon lukiolaisen tunnistaa näköjään siitä että jättää kaiken viime tippaan. 

Viikonloppuna on onneks Maata Näkyvissä- festarit, onks teistä joku tulossa ?

10 kommenttia:

 1. Anonyymi11/13/2013

  Tee ihmees toi postaus idea jutska :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11/14/2013

  Tee vaan! Mulla oli sama suunnitelma et käsken äitiä takavarikoida mun tietokoneen ja kännykän koska lukemisesta ei muuten tuu yhtää mitää... Tsemppiä tuntemattomaan sotilaaseen! Ite pääsin helpolla kun luin vaa 10 sivua ja sain silti kurssista 10, hups ei tainnu olla reilu peli. En pääse maata näkyvissa festareille just koeviikon takia, höh :( ois ollu kiva törmäillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, mäki luultavasti silmäilen sen läpi ja kirjotan sitte kokeessa siitä tosi asiantuntevan analyysin :D no höh, harmi et osu just pahasti koeviikolle :( mullakin alkaa ens viikolla, mut en olis varmaa kuitenkaa lukenu joten en sit uhrannu viikonloppu kokeisii lukemiselle :D tsemppii sulle kokeisii (:

   Poista
 3. Minä tuun festareille!♥ ihanaa! Viikonloppu vaan menee siinä sitten... Mullakin kokeisiin pitäisi lukea mutta tuskin lukisin kuitenkaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee hyvä asenne ! tuu ihmeessä moikkailee jos näkyillää (:

   Poista
 4. Tosi kiva blogi ja ihanii kuvii, tykkään hurjasti :)
  Onks sull jarrusukkii?

  VastaaPoista
 5. Blogisi ulkoasu on älyttömän kiva ja pirtsakka! Kivoja kuvia myös :---)

  http://anzaxd.blogspot.fi/

  VastaaPoista