9/26/2013

mitä silmät ei nää, sen sydän ymmärtää

DSC_0002DSC_0004DSC_0013
DSC_0584
Uniin kauneimpiin, nuku hyvin pikkuinen

Vikat syksykuvat tältä vuodelta, eilen hypotermian partaalla kävelin reeneistä kotiin ja päätin että tästä alkaa toppatakkikausi. Hassua et just eilen otin noi kuvat, samana päivänä kun sataa lunta ja rakeita.. Halusin tulla koeviikon keskellä päivittää teille vähän kuulumisia, vaikka en mitään ihmeempää oo edes tehnyt. Koulukuvat tuli, hnngh. Ens kuvaan laitan jonkun kaavun, ettei kaikki luule että mä juoksentelen alasti koulussa ! Mummot varmaan saa sydänkohtauksen koska näyttää siltä ettei mulla olis vaatteita tossa kuvassa. Mikäs teijän kuvissa oli tänä vuonna vikana ? Aina tuntuu olevan jotain, oma koulukuva ei miellytä ikinä..
Ihanaa et kysymyspostaukseen on tullu paljon kivoja kysymyksiä ! Kuvaan vastaukset videolle luultavasti vasta ensviikonloppuna, tän viikonlopun yritän viel tsempata ja lukea kokeisiin. Kysymyksiä saa toki laittaa vielä lisää (:
Erityisen rankan koeviikon keskellä piristyin ihan mielettömästi, kun Santeri soitti ja kysyi että haluisinko mä lähtee syyslomalla Santerin ja sen perheen kanssa johonkin. Las Palmas, täältä tullaan ! 
Tämmönen vähän sekanen kuulumispostaus tähän hätään ! Mitä teijän syksyyn kuuluu ?

18 kommenttia:

 1. oot sun koulukuvassa kyl todella nätti! ok myönnän katoin aluks itekki et sulla ei oo paitaa, mut silti oon sitä mieltä et toi on hyvä koulukuvaks :) mä ite näytän koulukuvis aina jotenki pelottavalt sarjamurhaajalt ku yritän viekkaasti hymyillä... ei hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voi kiitos :D apua mikä mielikuva mul nous tosta, jäätävää :D

   Poista
 2. Täydellinen toi sun koulukuva! En ees aluks tajunnu et toi näyttää silt ettei sul oo paitaa :D Meillä kuvaukset onneks vasta parin viikon päästä...

  verashandwriting.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :D haha, kaikki on heti ekana kysyny et kai mul on vaatteet päällä.. XD

   Poista
 3. onpa kivanoloinen blogi, pitääkin jäädä vähän selailemaan :) me ei vielä saatu niitä kuvia :o

  VastaaPoista
 4. Vähä sulla onnistu hyvin toi sun koulukuva! Oot tosi kaunis ja ihana ulkoasu tällä sun blogilla!!:)

  VastaaPoista
 5. Jossain koulussa (en muista enää, et mikä), porukka menee kunnon juhlavaatteet päällä koulukuvaukseen. Siis tää studiokuvaus käytetää hyödyks, niin ei tarvi mennä studiokuvauksiin erikseen. Mun mielestä aika hyvä idis. Itellä myös koulukuvat/passikuvat yms. aina pilalla. Jos ei mitää muuta, niin kulmakarvat just menee väärin yms.

  VastaaPoista
 6. Mun blogissa on sulle haaste! :)

  http://verashandwriting.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana blogi !! <3

  dreamingbig-jassu.blogspot.fi (:

  VastaaPoista
 8. Kivoja kuvia! :)

  http://lifelle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Älyttömän kaunis toi koulukuva :)

  VastaaPoista