2/01/2013

That's who I REALLY am

Claudia keksi mulle hyvän postausidean, eli jossain blogeissa on ollu sellasia postauksia missä läheiset kertoo siitä bloggaajasta kaikkia ihania asioita, mutta koska ketään ei oikeesti kiinnosta kuinka Santerin mielestä mulla on kiva hymy ja ihana luonne ni Claudia ehdotti et mitä jos tuotaiski esii mun pahimmat puolet, mikä on paljon kiinnostavampaa. Eli kyselin kavereilta mun ärsyttävimpiä piirteitä ja muuta mukavaa !

Esittelen teille mun rakkaan lähipiirin, jotka ootti kun kuuta nousevaa tilaisuutta haukkua mut pystyyn:
Santeri, tosielämän Roni Neutroni joka ihme ja kumma haluaa kantaa titteliä 'Nooran poikaystävä'.
Irkku, jonka kanssa ystävyys puhkesi tyylikkäästi kuralätäkössä, joka on aina pitänyt mut poissa pahanteosta ja mä oon puolestani ollu sen elämässä kaiken pahan alku ja juuri.
Anssi eli Agu eli Anastasia, mun ihana veli venäläinen jonka kanssa oon niin ihana jutella ja jonka kustannuksella on niin huippua pilailla !
Claudia, koko kuningasidean keksijä, ihana ystävä jonka kanssa me yömyöhään jutellaan ja syödään ja katotaan leffoja.

Lisäks aattelin haastatella pikkuveljeä sen traumaattisesta lapsuudesta mun kans, mut se on joutunu niin sorrettavaks että sääliks käy. Kaikki muistuttelee mua vieläki yhestä pääsiäisestä, jolloin ei pääsiäispupun tuomat suklaamunat menny ihan tasan: mulle 10 ja Roopelle 2. Ehkä me ei palauteta Roopen mieleen sen rankkaa lapsuutta ja niimpä mä päätin edes sen jättää rauhaan.

Millanen oon ku suutun jollekki ?
Santeri: no hmm, jos sä suutut jollekki, vaik teiän äitille tai isille, ni sit oot sillee et, et jaksa sellast ja oot aluks et älä jaksa, ja sit vähä vittuunnut ja kysyt aina et kenen puolella oon. Jos suutut mulle ni oot vaa sillee ihan hiljaa vaa ja kattelet erisuuntaa mut sitte ku suutut sillee ihanaihanaihanasti, ni käännyt poispäin ja sit hymyilet ku koitan lepytellä sua pussailemal, ja sit välil kiellät mua hipsuttamast :D
Agu: no jos suutut nii saatat niiku vastata törkeesti..

 Mistä asioista suutun ?
Santeri: hmm, no suutut jos sun äiti ei päästä sua johonki, ja sit jos teiän faija alkaa hokemaa jotai jutskaa :D ja sit jos R.J (pikkuveli) ei tajuu jättää rauhaa, ja hmm :// no sit jos mä en usko jotai koska oon erimieltä, ni sit suutut sillee kivasti et käännyt ja hymyilet ja suutut, ja sit jos mä vaihan puheenaihetta siks ku oon pälli enkä osaa keskustella asiasta ja sit jos kerron jonku mun kurssinumeron mitä en sais.
Mä: ja siitä et Santeri on mopikses niin kuuro et sille pitää toistaa sama asia sata kertaa !!
Santeri: nii ja sit joo jos en kuule mitää, ni sit toistat en sen yhen (SATA!) kerran, ja sit oot sillee et no ei mitäää!.... ja sit mua harmistuttaa ku en saa tietää
Igu: ärsyynnyt esim jos huomautan marginaaleista tai jostai muusta aiheesta mistä et tykkää puhuu kuten yläasteel matikankokeista. Ja sit sä ärsyynnyt musta joskus...JA jos sul on nälkä tai väsyttää. Tai jos et saa tahtoos läpi.

Missä tilanteissa oon ärsyttävä ?
Igu: oot ärsyttävä silloin ku mä oon ärsyttävä. Tai siis jos mä ärsytän tai jos oon niin sekasin et sua alkaa ärsyttää. Ja silloin jos mä tiiänki jotai paremmin ku sä ni sit suutut salaa ja sit oot ärsyttävä.
Mä: mä oon huomannu et toistan itteeni, aina jos joku ei naura mun jutuille ni aattelen et ne ei kuullu tai tajunnu vaik oikeesti mun jutut ei vaan oo hauskoja. sit ku mä koko ajan hoen samaa asiaa ja röhönauran ite siihen perää ni olettaisin että se on ärsyttävää
Claudia: Noora saa mut harvoin ärsyyntymää mut jos saa ni se on väsynyt ja hiljane ja huomaan et oon tunnin pälättäny ja Noora on potenu väsymystää!

Mitä pakkomielteitä/outoja tapoja mulla on ?

Santeri: annat kaikille tavaroille nimii :))
Mä: meijän rappusis ku on 15 rappuu, ni niis on sellaset urat siin edes ni aina 7 pitää putkee kulkee sillai etten koska siihen ja loput sillai et kosken, volumen pitää olla viiden välein, syön poskee ku mul on tylsää xd ja annan kyl kaikille randomeille lempinimii, bussissa tulee joskus vastaa mm. Staattinen, ja koulus Irkku ja mä tunnetaa pari tyyppii nimellä 'Hiiri', 'Koira' tai hevipari :D
Igu: se veitsi juttu.
Mä: Eli ku syön ni vedän sen veitsen haarukkaa vasten ainaki sata kertaa..

Millanen oon ku vittuunnun johonki asiaa ?
Santeri: no kerrot jotenki sen mitä mieltä oot siitä ja sit jos oikeen tositositosipaljo jostai asiast ni sit saatat jopa sanoo voi vittu!
Igu: silloin ku oot vittuuntunu nii..... Ööh sä mökötät ja oot niin tulenarka et jos pihahtaa vieres ni pitää varoo ettei räjähdä.

Mikä on mussa ärsyttävää ?
Agu: koko ajan valitatte meille (=Anssille ja toiselle kaverille) et me jutellaa Maiksalle xD (Maiksa on semmonen pieni ärsyttävä poika meijän peruskoululuokilta) + No en ymmärrä miten voi olla ettei pese käsiä xD
Santeri: se et jos me taistellaa jostai mistä toine on oikees ja toine on vääräs ni et meinaa uskoo ikinä etkä myönnä ni sit ku mä oon ihan samallainen enkä ikin haluu myöntää ni sit mua ärsyttää jos en voita vaik oisinki oikees ku oot viel sitkeempi siinä ku mä.
Igu: "et voi olla tosissas..." Ja monet ruokailuun liittyvät jutut.
Claudia: se kun Nooralla on täydellinen elämä ! Eivaa oon onnellinen sen puolesta! Noora ei vaan saa mua koskaa vihaseks. Tai ärsyyntyneeks.

Milloin oot hävenny mua ?
Agu: Ni no emmä oikeesti hävenny sua mut sillee et sillo ysillä kaikki lötköpojat jotai valitti nii sä sanoit niille joskus aika pahoja asioita, mut nehän sen ansaitsi..
Igu: en häpee sua koskaa. Kaikella rakkaudella..

Millanen oon väsyneenä ?
Igu: silloi kuoot väsyny ni oot sekasi. Sekasin sä oot sellai uliuliuliuliu u uu hihihiiii.
Claudia: väsyneenä noora on hiljane äkäne ei oikee oo samalla taajuudella! Se vaa makaa ja kattoo munkaa leffoi mut nautin siitä kun on ihminen ku Noora jonkakaa voi rauhoittuu.

Mitä hokemia mulla on ?
Claudia: NONII KU SE AINA!!.. Nyt tää meijän eronnut gootti pari... Santerinkaa me....
Mä: No älä itke... paras ikinä !! LOL

Nyt ihmetellää ku lukijat vähenee puolella, tuskin kukaa haluu tämmösen rasittavan hiekkapillun blogia lukea :D

5 kommenttia:

 1. Hahaa ei vitsi tää oli hyvä postaus! Inspas heti, pakko koittaa joskus jos joku onneton suostuisi lähipiiristä vastailemaan kysymyksiin. :D

  VastaaPoista
 2. KIITOS KIITOS OTAN KUNNNIAN VASTAAN ;)!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/05/2013

  hei teetsä sen poikaystävä postauksen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on ollu kyllä mietinnän alla :D ei oo ollu vielä aikaa !

   Poista