1/25/2013

perjantaifiiliksiä

DSC_0842DSC_0835DSC_0834

Mä oon niin rakastunu tohon mun uuteen oloasuun !! Irkun piti käydä stadiumissa, ja mä sitte sekosin ku näin ton siellä. Enhän mä nyt ilman oloasua voi elää, eilenkää en onnistunu matikan opiskelussa kun ei ollu pinkkiä oloasua. Nyt pitää vaan toivoo että toi pysyy oloasuna, ettei käy niikun mulle ja onepiecelle, rakastuin siihen niin että huomasin yhtäkkiä että kuljen kaupungilla ja koulussa se päällä. Ennenkun huomaankaa ni mä oon vahingossa ehtiny kulkee tässäki viikon putkee koulussa...

Tänää oli tosiaan matikankoe, mä nukahin eilen heti ku avasin sen kirjan ! Enkä kyllä monesti pysyny hereillä niillä tunneillakaa, hups. No, matikankirjan kuolettavan kinostuksen ansiosta mä nukuin viime yönä 9puol tuntii, ja ehkä sen voimalla mun aivot toimi ees jotenki tänää. Kymmenen minuuttia ennenku kokeen sai palauttaa ni mul lukee joka toises kohas jotain 'en nyt ihan ymmärtäny' 'kyl mä tiiän et jotain meni tässäki pielee' ja 'jätän tän pakollisen tehtävän suosiolla tekemättä ja teen yhen helpomman tilalle'. No sit mä kuitenki vähä tsemppasin ja sain useimpii ainaki jotenki järkevän vastauksen.

Nyt mä alan valmistautuu hiihtämää, pitäis vähän kiristää tahtia että ehin hiihtää kaikki mahollisimman nopeesti pois alta. Hyvää perjantaita ! (:

7 kommenttia:

 1. Ihana kissa! <3 Ja kiva blogi muuten, sait musta lukijan!

  http://i-make-my-own-wonderland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. haha, toi matikankoe näytti varmaan aika samalta miltä mullakin viime jaksossa.. :D ei oo matikkan ihan se mun paras ystävä!
  ja oi, ihana oloasu! kyllä mäkin tossa kulkisin ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/25/2013

  Aw noguseni kaunein

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1/25/2013

  Heiii mitä tää on? Seuraan sua, mut ku julkaset postauksen, se ei näy siellä bloggerin sivulla :/ Iha perseestä, sun blogis on kuitenki sen verra hyvä, et haluisin tietää, millon oot postannu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle on tullu ihan sikana palautetta tosta, enkä yhtään tiiä mistä toi johtuu ! koita lisätä ittes uudestaan lukijaks ?

   Poista
 5. Kivan oloinen blogi ! Liityin lukijaksi :) !

  http://nebyblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Sulonen toi kissa :33

  www.onnenfantti.blogspot.fi

  VastaaPoista