1/08/2013

kiirettä pitää...

Mulla on viikot nykyään niin täynnä ohjelmaa, että mä en ehi ees harrastaa mun lempiharrastusta, himailua !! Koulussa pitää istua innosta soikeena kaheksasta neljään, jonka jälkeen pitää kipittää kaupungille ostamaan millon mitäkin harppeja, viivottimia, ruokaa tai konseptipaperia. Jos aamun matikantunnilla ope ei ilmota mitään mitä pitäis matikan kakkoskurssille ostaa, viimestään bussissa tajuaa että olis kuitenkin bussikortti pitäny juosta lataamaan. No, iloisen tiimarivisiitin jälkeen (harppi on välttämätön) mä juoksen tuli perseen alla bussiin ja just ja just ehin, ja mun säkällä istun pahanhajuisimman pultsarin viereen mitä koko kaupungista löytyy. JES ! Tästä on hyvä jatkaa himaan, missä mä teen ruokaa koko konkkaronkalle mitä kukaan ei loppujen lopuks syö. Sit mä alotan tekee läksyjä, en ehi ees pitää ruokalepoo välissä, ja keskittymisvaikeuksien (facebookin) takia siihen menee loppuiltapäivä ennen kun pitää lähteä reeneihin.

Reeneistä tuun niin rättipoikkiväsyneenä illalla kotiin, hammasta purren ja itkua pidätellen alan vääntää niitä läksyjä jotka jäi päivällä vähän vaiheeseen, ja sit mä muistan että huomenna on miljoona sanakoetta ja aineenpalautusta, ja äikänope oottaa että kaikilla on luettuna Seitsemän veljestä, josta ei saa mitään tolkkua ja jonka palautuspäivä kirjastoon on mennyt jo viime vuoden puolella. 

Nukkumaanmenoaika on ohitettu jo aikoja sitten ja mä ihan vaan tarkistan facebookilmotuksia (tuijotan ruutua ja stalkkaan jos siihen pamahtais päivitys joltain ihan turhalta tyypiltä). Kaiken kukkuraks äiti muistuttaa että huomenaamulla tänne rynnii siivooja eli huoneen pitäis olla siisti. Siinä mä sit kahlaan vaatevuoren läpi, hypin roskiksen päällä että kaikki mun karkkipaperit ei pursuis ulos sieltä, piilotan kaikki irtotavarat kaappiin ja nostan vaatevuoren pois tieltä että lattia tulis sen verran näkyviin että sen voi imuroida. 

Tosiaan, en oo ehtiny tänä vuonna ees harrastaa himailua kunnolla ! En oo lukenu feissarimokia, kattonu Putousvideoita youtubesta, nukahtanu ruokalevolle tai kattonu Disneyn piirrettyjä. Onse hirveetä kun kaikki lempiasiat jää tekemättä. Vuorokauden tunnit ei riitä, ja ikävä kyllä yleensä se aika josta pitää lainata lisäaikaa on uni. Ja mähän tarviin ne 10 tunnin kauneusunet tai en pysty mihinkään. Meinasin että käytän seuraavat kuus vuotta aikaa lukioon, skippaan kolmosjakson ja muissa jaksoissa aattelin olla max. neljällä kurssilla per jakso, että ehtisin nysvätä himassa ruokalepäilemässä. 

6 kommenttia:

 1. Anonyymi1/09/2013

  Jos tartteet kymmenen tuntii aikaa nukkuu nii monelta meet nukkuu ja monelta heräät? :o ja kauan sun treenit kestää ja millä niihin kuljet ja monesta moneen ne on? :--) sori tällänen kyselypläjäys :D

  VastaaPoista
 2. emmää ehi nukkuu sitä kymmentä, siks oonki ihan kujalla :D mut nii koulumatkan takii joudun herää kasinaamuina 6.30, yleensä meen kymmenen mais nukkumaa.. sit mul on reenit kolme kertaa viikossa, maanantaisin ja tiistaisin meen autolla (uintireenit) mut koska asun rämeessä ni niihinki kestää ajaa :D Maanantain tunnin reenit, puol kasista puol ysiin, tiistaisin puolentoista tunnin, seittemästä puol ysiin ja keskiviikkosin pääsen kv-tapaamisten takia vast viideltä koulusta, samaan aikaan kun mun reenit alkaa ja keskiviikon reenit (akrobatia) kestää viidestä kaheksaan. sit bussia pitää venaa puol tuntia ja puol tuntii menee bussil himaa :D Anteeks romaani, toivottavasti sain informoitua tarpeeks ! :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/09/2013

  ^ vastaan tohon :) joo ymmärsin :) ja kiitti ku jaksoit vastaa :D mut ai mikä kv-tapaaminen? :o

  VastaaPoista
 4. oon meijän koulun kansainvälisyysryhmäs, ni tapaamiset on yleensä keskiviikkoisin ku kaikki pääsee neljält ni sen jälkee :D

  VastaaPoista
 5. Älä nyt mun treenien takia itke. Se on ohjaajan tehtävä sitten jos esitykset menee pieleen. Se tarkottaa, etten oo osannu ohjata teitä kunnolla.

  Eikä koulusta kannata stressata. Kursseista pääsee kyllä läpi. Ekana vuonna kaikki tuntuu tosi raskaalta hoitaa,mutta se helpottuu kyllä.

  Koita nyt vaan jaksaa. Vedetään esitys kunnialla läpi.

  VastaaPoista
 6. Haha joo, yritetään ! :D ja sun treenit on just sopivan lepposii, vihjasin ehkä enemmänki tiistain uintireeneihin...

  VastaaPoista