12/20/2012

Maailmanlopunkriisi

DSC_0167DSC_0172DSC_0201

Mun piti säästää postailua myöhemmäks et mahtuu joulukuvia, kun flickrissä oli jo 93% saldosta käytetty. No mä kuitenkin rajoja uhmaten halusin jakaa teille nää kuvat ja PAM saldo ylitty. Onhan mulla tosin ollu aika kuvapainotteinen joulukuu, että ei tullu yllätyksenä, mut en taas jaksais alkaa tapella flickrin ja uuden tilin kans ku en viimekskään onnistunu. 

Enivei, tossa siis kuvia mun ja Irkun eilisestä akrobatiaesityksestä. Noi punaset valot vaikeutti kuvaamista mut noi onnistu ihan hyvin. Esitys meni paljon paremmin kun ootin, olin varma että tuolispagaatti epäonnistuu ja me vaa kaatuillaa ja kieritää tuol laval, ja että noi liian pienet legginssit ratkee ja spagaattikaan ei mee alas kun en viikkoon venytelly. Esitys suju hyvin ilman kikattelua ja kaikki liikkeet onnistu hyvin (meijän tason huomioon ottaen). Jännitys ennen esitystä tuntu ihan ylitsepääsemättömän isolta, mutta nyt pahimman maailmanlopunpelkokriisin iskiessä se ei ollu mitään edellämainittuun verrattuna. Viime vuonna tähän aikaan nauroin koko asialle, mut sit tää yks meni näyttää mulle maailmanloppuvideoita ja kriisi iski. Näin painajaisia ja valvoin sit viime yön miettien syntejä syviä, löysin itestäni oikeesti filosofisen puolen ku mietiskelin maailmanmenoo. Oon ihan satavarmasti huomenna hysteerinen ja alan taatusti itkee jos ulkona alkaa tuulla tai sataa lunta, luulin tänääki et on tavallista pimeempi aamulla koska maailmanloppu on tulossa ja vaikkamitä. No, ehkä mä tän kaiken panikoinnin jälkeen huomenna nauran itelleni et miten oon voinu pelätä näin naurettavaa asiaa. 

Huomenna olis tarkotus pitää maailmanlopun'bileet' Irkulla, eli pelataan lautapelejä ja juodaan mehua ja syödään sipsejä. Mitenniin ollaan jumituttu ala-asteen synttäripolitiikkaan ? 

1 kommentti:

  1. Hyvältä noi kuvat näyttää :D Ja esitys meni hienosti, oon ylpee!

    VastaaPoista