8/11/2012

rantakunto vähä jäi, mites ois joulukunto ?

Nonni, taas pääs käymää niin ettei se masu oo ihan napakorukondikses vaikka piti. Mites helvetissä täs näin pääs käymää ?

Aina ku esittelen itteni, se menee tyyliin näin: moro oon noora, mut voi bongata kymmenen vuoden päästä Suurimmas pudottajas (: Ja hei, mikä parasta, just yhes postauksessa kerroin kuinka haluun johonki tositv-ohjelmaan. Suurimpaa pudottajaa mul ainaki olis mahikset !

Se miks oikeesti voisinki haluta tohon ohjelmaa, on se et siel oikeesti on kunnon koutsit jotka tietää ja jotka puskee koko ajan tekee kovempaa. Jos mää yksin lähen johki salille, tulos on se et mä makoilen venyttelypatjan päällä ja syön eväskeksejä. Ei mul riitä motivaatio itteni panostamiseen, eikä mulla oo ammattitaitoo et tietäisin mitä pitää syödä ja millasia harjotuksia tehä. Mää oikeesti tarviin jonkun joka huutaa mulle naama punasena jotain VITUN LÄSKI LIIKU SAATANA ja REENIÄ HORO REENIÄ yms. Vaikkei noi olis ihan tottakaa, jonkun vaa pitää huutaa tollasta mulle et saan jotain aikaseks.

Just tää motivaatiopula on mun ongelma: ei mua motivoi ees se etten nää omia jalkoja ku katon alas :D johan nyt on markkinat ku ei tietosuus omasta kropasta saa sitä persettä ylös sohvalta. No, oon päättäny että n. kolmen vuoden päästä ku muutan omaa kämppää, mul on paremmat mahikset onnistuu. Silloin kukaa ei enää raahaa himaa hirveesti keksejä eikä leivo koko aikaa. Eihän mun olis pakko syödä, mut ei niit syö kukaa muukaan ja eihän ruokaa saa heittää menee ! No, sit oon köyhä opiskelija ja varaa ostaa vaan salaattia. Meil ei ikinä oo salaattia himas, ku ei kukaa syö sitä. Sit ku asun omas kämpäs, voin syödä vuoden putkee vaa salaattia !! Kuin siistii, oikeesti ootan innolla.

Ja siis pointtinahan ei olis tavallaa se laihtuminen, haluisin enemmänki kiinteytyä. Saada lihaksia ja parantaa kuntoo.

Onks teillä samoja ongelmia ? Kauheelta avautumiselta tää kuulostaa, voi ei..

5 kommenttia:

 1. Voi että, mä niin tiedän ton tunteen <3 Mut elämä on liian lyhyt urheilemiseen (varsinkin ku siitä ei hirveesti tykkää :--D )

  VastaaPoista
 2. julkku8/11/2012

  hahah toi on nii totta toi et porukat tuo himppee kaikkee herkkui yms ja sit vaa kelaa et no pakkoha noi on syyä!:D sit hetken kuluttuu katuu et söi herkkui :(

  VastaaPoista
 3. tosi hyvä postaus! Oli tosi kiva lukee ! :))

  VastaaPoista
 4. Kivanen banneri! Muutenkin ihanan pirteet värit :)

  janinastyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mäki aina aattelen et kesäkuntoon sitte syksyllä että vuodenvaihteen jälkee oon uusvuoskunnos :D koskahan jompikumpi tapahtuu :D

  VastaaPoista