7/10/2012

Karavaanari on kaikkien kaveri

Mää inspiroiduin niin yhestä poikaystävän viestistä, jonka se lähetti kun se raahattiin johki korpee vähän asuntoautoilemaa :


'oikeesti huhhuh... en tajuu sellast porukkaa et 5 lasta ja vanhemmat ja sit lomaillaa kaks viikkoo jossai hikises vitunpienes kopperos iha innoissaa ?? Sit sellast koko aja vuodenympäri ? En tajuu et eiks ne tajuu et talos vois olla kivempi asuu ku sellases liikkuvas bajamajas ? Sain iha riittävästi karavaanarointii vähäks ajaks...'


JA TOTTA JOKA SANA ! Oikeesti en vaan tajua perheitä jotka viettää kesää jollain kuppasella leirintäalueella muiden hullujen kans. Onhan se ihan vitun rentouttavaa ja kivaa kun perhe yhdessä viettää aikaa ja riitelee huussin kokosessa majassa jossa olis tarkotus asua seuraavat pari kuukautta. Kierretään kato suomee ja näi, sehän kasvattaa luonnetta !

Sit tää perus karavaanarilook: Miehillä vyölaukku, sukat+sandaalit, naistenhakkaajatoppi missä lukee CANARIA, kuluneet pierushortsit ja lippis. Kyllä ny kunnon karavaanari näyttää karavaanarilta ! Plus nää mahtavat ohjelmat mitä joskus on tullu katottua, kyllä parhaimmat tosikaravaanarit on nudisteja.

Ja kesän kohokohta on mikäs muukaan kun Tuurin mahtava kyläkauppa !! tää koko homma vetää mut melkee sanattomaks, ei jessus mitä touhua...


7 kommenttia:

 1. Anonyymi7/11/2012

  Joo sai kyllä tää sun tekstisi miettimään. Että mitä helvettiä. Mä tunnen monia perheita jotka kulkee asuntovaunuilla ymoäri Suomee ja Eurooppaa. Ei ne oo semmosia huussin kokosia aina, useimmissa ison perheen asuntovaunuissa on erillisiä 'huoneita' että ei siellä samassa tilassa välttämätt olla. Ja suurin osa ketä minä tunnen, ei käy Tuurissa ja pidä sitä kesän suurimpana asiana, vaan esimerkiksi Norjan rannikkoa. Sulla on tosi kapea näkökulma kaikkeen ja kuulostat angstiutuneelta ja katkeralta teiniltä.

  VastaaPoista
 2. Aivan totta! Tälläkin hetkellä porukat reissaa jossain päin Lappia asuntoautolla. Onneks ei tartte olla mukana... :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7/12/2012

  aika suuri saa asuntovaunu olla että sinne oikein erillisiä huoneita (huom monikko) saa mahtumaan. tutuilla on 'SUURI' ja kallis asuntovaunu, jossa 3 'huonetta' löytyy. mutta huoneethan on sitten oikeesti niitä bajamajan kokosia. mutta monia mielipiteitä saa ja pitääkin olla, tää oli mun. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ! (:

  VastaaPoista
 5. Musta taas oli kiva matkustaa porukoitten kanssa (: Me lähdettiin aina jonnekin päin suomea jonkun tapahtuman takia, ja yövyttiin sitten asuntoautossa tai pystytettiin teltta. Parasta oli silloin, kun kaverin sai ottaa mukaan...

  Tuurista kyllä ajattelin vielä jokin aika sitten, että kyllä pitää ihmisen olla juntti että pystyttää telttansa tai lähtee asuntoautolla vartavasten sinne shoppailemaan. Mulla tämä reissu on viikon päästä edessä, eikä tunnu yhtään urpolle : D Enemmänkin innoissani odotan matkaa!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa kyl tosi kivalt, mut ite oon just semmoi et tulisin hulluks jos porukoiden kans nukkuisin teltas tai asuntoautos, mut joillekkin sopii ! (:

  VastaaPoista
 7. Anonyymi7/18/2012

  pystyy dissaa tuuria !

  VastaaPoista